Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ

          Ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε πόσο χαβαλές είναι ο ελληνικός λαός με το ποσοστό της αποχής να φτάνει το 33% και το 7% του να ψηφίζει τη Χρυσή Αυγή. Παρόλο που δεν είναι κάποιος φιλόσοφος έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε.
         Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε κανέναν άνθρωπο ο οποίος μελέτησε τις προγραμματικές δηλώσεις κάθε κόμματος και τελικά αποφάσισε πως εκείνες με τις οποίες συμφωνεί και τον εκφράζουν είναι της Χ.Α. Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία όσων ψήφισαν τη συγκεκριμένη παράταξη παρασύρθηκε στην πράξη αυτή μονάχα από το συναίσθημα της οργής που έχει προκαλέσει -σχεδόν- σε όλους η πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Σίγουρα δε μπορείς να ζητήσεις από τον ελληνικό λαό να κάνει το οτιδήποτε με κριτήριο τη λογική. Θα είχε κάποια βάση βέβαια να γινόταν κάτι τέτοιο τώρα όπου στην ουσία τώρα θα εκλεγούν οι άνθρωποι από οι οποίοι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της.
         Αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι η υποκρισία όσων τα βάζουν με τα άκρα αλλά υποστηρίζουν κυβέρνηση με Τσίπρα αρχηγό. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ τι είναι; Δεν έχουν φτάσει στα άκρα για να πάρει η ιδεολογία τους σάρκα και οστά; Απλά η προπαγάνδα του κομμουνισμού γενικότερα (για όσους το ξεχνάνε, κομμουνισμό πρεσβεύει το ΣΥΡΙΖΑ) ήταν καλύτερη και για ότι έκαναν επικαλούνταν την ισότητα και το κοινό καλό.
         Η γνώμη μου είναι πως η αριστερά είναι δύσκολο να κυβερνήσει. Δεν ακυρώνω κανέναν γιατί είδαμε και τους άλλους, όμως η πολιτική γραμμή που ακολουθούν είναι παράλογη. Ήδη πολύς κόσμος εκφράζει ανησυχία στο ότι μπορεί να κυβερνήσουν άτομα που δεν έχουν αστικές αντιλήψεις. Γιατί κακά τα ψέμματα, σε ΟΛΟΥΣ αρέσει το βόλεμα.
   

Υ.Γ. Απορώ αν έβαλαν μυαλό οι ψηφοφόροι της Χ.Α. με το "ηγέρθητω". Αν και είναι πολλοί σε αυτή την -συντηρητική πέρα από κάθε όριο- κοινωνία που θεωρούν πως καλά έκανε και έβαλε στη θέση τους τους "δημοσιογραφίσκους" των "τσοντοκάναλων".
Α, ρε Ελλάδα, πού σε κατάντησαν..

3 σχόλια:

  1. "με τα λαμόγια τους δημιοσιογράφους και την τοση λάσπη που πετάξανε και ηγέρθητω θα ακούνε και κάμψεις θα κάνουνε!!"
    Βουλευτής Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και η αλήθεια να λέγετε, τώρα που μπήκε η Χ.Α. στην Βουλή οι πολιτικοί θα τα "κλάσουν" διότι η Χ.Α. θα λειτουργεί σχεδόν με δικτατορικό σκεπτικό άρα αν πάει να κλέψει κάποιος "νέος" Παπανδρέου θα πέσει ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή